Bo&Gro

Bo&Gro

Muurikka - originalet

Muurikka 48 cm  Muurikka med skyddspåse  Picknickmuurikka  Stekspade 46 cm

Jag har under många år sålt den finska stekhällen från Muurikka, ett varumärke som blivit synonymt med en lätt kupad stekhäll av stål som ofta används över öppen eld. Numera finns många olika produkter och varianter och det finns en del som efterapar originalet.

De vanliga och mest användbara modellerna är med diameter 48 eller 58 cm men de finns även i storlekarna 78 och 100 cm och i picknickstorlek. Och det finns paella- och wok-pannor

gasbrännare och regulatorsetStekhällen används enklast med en gasbrännare. Då går det snabbt att värma upp den och reglera värmen. Gasbrännaren har ben så att hällen kommer upp i bekväm arbetshöjd. Vindskydd. Brännaren ansluts till gasbehållaren med ett regulatorset.

Du kan laga många olika rätter på Muurikka och det går att laga mat till många människor samtidigt. Den är idealisk vid festliga tillfällen och den kan användas året runt, hemma och på utflykten.

Prisexempel
Muurikka 48 cm, 535 kr
Muurikka 58 cm, 995 kr
Gasbrännare 48 cm, 1100 kr
Regulatorset, 195 kr

Läs mera Recept PDF-fil öppnas i eget fönster

Läs mera Generalagent Öppnas i eget fönster

Andra produkter

gasbrännare och regulatorset Det här är den bästa svampkniv man kan ha! Den ligger bra i handen och man kan snabbt växla mellan att skära och att borsta utan att byta grepp. Praktiskt eggskydd. Bör följa med på alla utflykter i skog och mark och den fungerar naturligtvis lika bra hemma. Rött eller svart skaft, rostfritt blad. I fin presentask.

Tillverkare K.J. Eriksson i Mora

Pris: 120 kr