Bo&Gro

Bo&Gro

Loppis i Järbo

Järbo är en liten ort med många loppisar, speciellt sommartid. När du kommer till Järbo eller åker förbi så ska du naturligtvis passa på att besöka så många ställen som möjligt.

Här är en Google-karta med de lokala loppisarna markerade. Titta även på sajten Loppiskartan eller den utskrivbara lokala loppiskartan över Järbo.

Jag har inte satt några priser här. Det mesta kan diskuteras.

Böcker

Grönköpings ÅrsbokBöcker är kanske inte den hetaste produkten på ett loppis. Men vem vet, du kanske letar efter något speciellt. Ge inte upp! Vi säljer t.ex. nyare pocketböcker för låga priser. Vi återkommer med fler bilder på sortimentet.

På bilden till höger är det 14 årgångar av Grönköpings Årsbok, en tidlös klassiker.

Tintin magasin

Glas och porslin

Muggar, tekannorPå hyllorna i loppiset kan det finnas alla möjliga saker. Det är bara att fynda!

 

 

 

 

Textilier

Det finns en hel del gamla men välvårdade textilier. Vi återkommer med bilder.

 

Samlarsaker

Folk samlar på allt möjlig. Vi kan ha saker på hyllorna som du samlar på. Här är ett par exempel. Det var nog ett tag sedan de här telefonkorten var gångbara. Symaskinen däremot fungerar som ny. Samlarsak eller nyttoföremål?

Telefonkort  Magnecylaskar Dürkopp symaskin

Bygg och beslag

Det gamla köksskåpet kanske behöver ett mer tidstroget handtag eller också får du en idé till helt ny användning för något du hittar. Vi har mängder av gamla klippspik i olika dimensioner. De kan med en del arbete förvandlas till något användbart. Här finns också diverse verktyg och det kommer in spännande saker då och då.

Stängningsbeslag Lådhandtag Gamla elinstallationsprylar Klippspik